Hamburger
Trollåsveien 8, Oppegård

Trollåsveien 8, Oppegård

AREAL: 84 - 2.200 m²
TYPE: Kontor / lager / produksjon / showroom
Se
Bilder
Les Mer

Fasiliteter

Aircondition/Ventilasjon, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis


Beskrivelse

Eiendommen ble i 1983 oppført som Robert Bosch Norge As sitt hovedkontor og lager. Den består av ca. 70 000 m2 tomt og ca. 15 000 m2 med bygningsmasse. Det er godt med parkeringsplasser. Adkomst til eiendommen reguleres utenom kjernetid 0630 -1715 med bom.

I dag er det ca. 20 leietakere  som har tilhold i Trollåsveien 8. Det er alt fra rene kontorbedrifter til kombinasjonsbrukere, iskremfabrikk, bilverksted  og en større logistikkaktør. 

Eiendommen har det siste året blitt betydelig oppgradert.

Vi kan tilby meget god parkeringsdekning.

Felles møterom/spiserom med « vending automater» og mulighet for bestilling av mat.

 

Adkomst

Fra E-18 er det 2-3 min. og 10 min. fra E6/Vinterbro via E-18. Kort vei til bussholdeplass hvor buss nr. 83 har stopp, den bruker 14 min ifra Oslo Sentrum. Nærmeste togstasjon er Rosenholm alternativt Kolbotn. Trenger dere overnatting er det 2 min. til Quality Hotel Mastemyr.

 

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og hyggelig til i parkmessig opparbeidede omgivelser på Mastemyr. Området har god infrastruktur med mange service tilbud og med Trollåsen senter vis a vis hvor det bl.a er dagligvare forretning. Det er kun 3 min. til Kolbotn sentrum.

 

Ledige arealer
I kontorbyggets 1. etg er det ca. 621 m² bta. ledig. Lokalet kan benyttes som 1 seksjon alternativt deles i 3 seksjoner. Seksjonene blir da på hhv. 302 m² bta., 241 m² bta. og 78 m² bta. Lokalene kan leies som «as is» alternativt tilpasset nye leietakere. Overtagelse etter avtale.

I 2.etg er det totalt ca. 730 m² bta. som er fordelt på 2 seksjoner på hhv. 508 m² bta. og 223 m² bta. De kan benyttes samlet eller hver for seg. Seksjonene kan leies som «as is» eller tilpasset nye leietakere. Overtagelse etter avtale.

I 3. etg. har vi ca. 340 kvm. med kontor til leie. Lokalet er inndelt med cellekontorer og møterom. Ledig omgående.

I service bygget er det et lokale på ca. 1 600 m² bta. ledig ifra 01.03.2017. Dette er en kombinasjon av kontorer med møterom og kjøkken, showrom, produksjon og lager. Lokalet kan deles og har direkte adkomst ifra bakkeplan med kjøreport.
Vi har i tillegg 2 lokaler som kan benyttes som lager/kontor/produksjon på hhv. 145 m² bta. og 165 m² bta. Lokalene har god tilgjengelighet med store dører. Overtagelse etter avtale.

 


 
Område
Område
Område
Kontor
Spiserom
Møterom
Kulinaris, iskremproduksjon
Uteområde
W:
H: